Andreea Dogaru

profesor limba engleză

Am devenit profesoară călăuzită fiind de oameni calzi și intelepți care m-au inspirat să caut mai mult în profesia aceasta și să dau din tot sufletul. Astfel, m-am transformat și mă transform în continuare pentru că a lucra cu copiii înseamnă pentru mine a impacta viitorul ireversibil.

Sunt licențiată a Universității de Vest din Timișoara, secția Engleză – Franceză. În anii care au urmat absolvirii Universității am lucrat ca profesor de limba engleză în învațământul formal și nonformal, investind cea mai mare parte din ei în educația copiilor cu vârste între 4-14 ani.

Colectionez zâmbete și îmbrățișări de copii, desene cu povești despre mine și/sau ei. Cel mai valoros compliment pentru mine este: “S-a terminat deja ora?”. Încrederea lor în mine și în ei e cel mai mare dar pe care aș putea să îl primesc.

Mă definesc două lucruri: sunt mamă și profesoară. Ambele ipostaze fiind extrem de valoroase pentru mine, încerc să investesc timp și energie pentru a învăța mai multe despre mine ca om și profesor, pentru a mă adapta nevoilor celor mici și a ști cum să-i îndrum mai bine. Cred cu tărie că educația și forma în care ea vine sădește semințele pentru un viitor de calitate.